Nastanitev

Večina romarjev za obhod Rožnovenske poti potrebuje približno štiri ure, nekateri z več postanki romanje opravijo v pol dneva. So pa med romarji zagotovo tudi takšni, ki si vzamejo več časa. Za bolj poglobljeno in celovitejšo izkušnjo premišljevanja rožnega venca.

Ne nujno samo v naravi, saj morda hoji po Rožnovenski poti dodajo tudi več kot le bežen obisk bazilike Marije Pomagaj. Želijo se umiriti od ponorelega sveta in se v tišini ter molitvi zbližati s Kristusom.

Morda prihajajo od daleč in bi romanje radi opravili spočiti, v jutranjem ali večernem hladu sredi poletja, morda celo v poltemi večerne zimske idile.

Njim želimo sporočiti, da Erika in Bojan Rozman v njunem apartmaju Sonce balkonce v zaselku Brezje pri Tržiču nudita tako imenovane romarske počitnice.

V apartmaju so možne nočitve od dve do pet oseb, kar pomeni, da je okolje kot nalašč tudi za nekajdnevni družinski oddih, katerega načrtovani sestavni del je seveda lahko tudi romanje po Rožnovenski poti.

Pa brez skrbi, če potrebujete prevoz. Gospod Rozman vas bo s lastnim vozilom prišel iskat kamorkoli želite. Z enako zavzetostjo in skrbnostjo kot med rednimi skupinskimi romanji. Takrat je ves čas v pripravljenosti, če kateri od romarjev potrebuje prevoz nazaj na izhodišče iz kateregakoli razloga.

Gospoda Rozmana lahko pokličete na mobilno telefonsko številko +386 41 767 288 ali mu pošljite sporočilo na elektronski naslov info@soncebalkonce.si. Za več informacij o romarskih počitnicah obiščite spletno stran www.soncebalkonce.si.